Goed voor elkaar!

Een persoonlijk advies, een eerlijk product en een kantoor bij u om de hoek. Dat vindt u bij de Onderlinge Waterland.

Onze medewerkers kennen de plaatselijke omstandigheden. Dat bevordert een sterke betrokkenheid bij al uw vragen op verzekeringsgebied. Niet onbelangrijk in een branche waarbij onderling vertrouwen een grote rol speelt. Bovendien woont uw verzekeringsexpert in uw directe omgeving en dat is wel zo praktisch als u onverhoopt een schade heeft. Eén telefoontje en wij staan voor u klaar.

Kortom, de Onderlinge Waterland is al meer dan 130 jaar het vertrouwde gezicht op het gebied van verzekeringen voor heel veel inwoners  van de Gemeente Edam-Volendam, en de voormalige gemeenten Zeevang, Ransdorp, Zunderdorp en daarbuiten.

U kunt bij ons terecht voor advies over verzekeringen. We adviseren particulieren, zakelijke klanten en agrarische ondernemers. Dat doen we zonder winstoogmerk. Hebben we samen in de regio weinig schade veroorzaakt? Dan krijgt u een deel van uw premie terug. Goed voor elkaar!


Altijd een bekend gezicht

Wij hebben een deskundig team van medewerkers en doen elke dag onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom stellen we ons graag even aan u voor.