De verzekering zonder winstoogmerk

De verklaring voor het succes is het product: uitstekende verzekeringsvoorwaarden tegen een lage premie. Dat is mogelijk omdat de Onderlinge Waterland | De Veenhoop een maatschappij is zonder winstoogmerk. De winst is bestemd voor u als lid/verzekerde en niet voor de aandeelhouders, zoals bij vele commerciële verzekeringsmaatschappijen het geval is. Een verschil, dat kenmerkend is voor een onderlinge, waarmee ook u uw voordeel kunt doen! Ieder jaar wordt een deel van de winst aan de leden uitgekeerd in de vorm van een bepaalde restitutie op de premie.

Een persoonlijk advies, een eerlijk product en een kantoor bij u om de hoek. Dat vindt u bij de Onderlinge Waterland | De Veenhoop.

Onze medewerkers kennen de plaatselijke omstandigheden. Dat bevordert een sterke betrokkenheid bij al uw vragen op verzekeringsgebied. Niet onbelangrijk in een branche waarbij onderling vertrouwen een grote rol speelt. Bovendien woont uw verzekeringsexpert in uw directe omgeving en dat is wel zo praktisch als u onverhoopt een schade heeft. Eén telefoontje en wij staan voor u klaar.

Kortom, de Onderlinge Waterland | De Veenhoop is al meer dan 227 jaar het vertrouwde gezicht op het gebied van verzekeringen.

U kunt bij ons terecht voor advies over verzekeringen. We adviseren particulieren, zakelijke klanten en agrarische ondernemers. Dat doen we zonder winstoogmerk. Hebben we samen in de regio weinig schade veroorzaakt? Dan krijgt u een deel van uw premie terug. Goed voor elkaar!


Altijd een bekend gezicht

Wij hebben een deskundig team van medewerkers en doen elke dag onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom stellen we ons graag even aan u voor.