Hart voor uw Club

Als vrijwilliger of lid heeft u hart voor uw (sport)club en dat hebben wij ook!

Onderlinge Waterland | De Veenhoop helpt de clubs in de regio graag. Maar hoe doen wij dat?
Verenigingen kunnen bij Onderlinge Waterland | De Veenhoop een nieuw lid aanbrengen. De vereniging ontvangt hiervoor een bonus. Sluit het lid een verzekeringspolis af, zoals een opstalverzekering, dan ontvangt de club €25. Deze bonus kan per nieuwe relatie oplopen tot €50.

Is het lid tevreden bij Onderlinge, dan ontvangt de vereniging elk jaar €10 zolang de polis loopt. Een aantal leden kunnen ervoor zorgen dat uw club een leuk bedrag bij elkaar verdient!

Win-win situatie

Dit sponsoringsmodel levert veel op voor uw club maar ook voor de verzekerden bij de Onderlinge. Bij de Onderlinge Waterland | De Veenhoop is het maken van winst namelijk geen doel opzich. Zodoende zijn de verzekeringspremies laag. De goede verzekeringsvoorwaarden, coulante schadeafwikkeling en de persoonlijke benadering worden door zowel particulieren als bedrijven gewaardeerd. Daarnaast deelt u ook nog eens mee in de winst door middel van een premierestitutie.

Steun uw club

Wij geven u graag een helder en vrijblijvend advies wat de Onderlinge Waterland | De Veenhoop voor u, uw vereniging en voor de leden van uw vereniging kan betekenen. U kunt contact opnemen door te bellen naar 0299-401578 of door te mailen naar info@onderlingewaterland.nl