Altijd meer dan je verwacht!

Onze partners van HR makelaars bekijken de woningmarkt met een frisse blik en denken out of the box. HR Makelaars is in 2008 opgericht door Richard en Laura Herlé en is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met 9 medewerkers.  Sociaal in hart en nieren, geloven zij dat super service en kwaliteit zorgen voor het allerbeste resultaat.

Wilt u uw huis succesvol verkopen?
HR makelaars verkoopt uw huis op de best mogelijke wijze. Met een innoverende aanpak en door buiten de gebaande paden te denken.  Transparant en persoonlijk, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt. Bovendien bepaalt u bij HR makelaars helemaal zelf hoeveel makelaar u nodig heeft, wilt u de full service of veel zelf doen? Het kan allemaal want er wordt gewerkt met verkooppakketten, u betaalt dus nooit teveel.

Wilt u liever eerst weten wat uw woning waard is? Uiteraard kunt u ook voor een vrijblijvende waardebepaling bij HR Makelaars terecht.
Gratis waardebepaling

Het kopen van een huis is een enorm stap waar heel veel bij komt kijken.  Het is dan fijn om iemand aan uw zijde te hebben die verstand van zaken heeft.

De makelaars van HR makelaars zijn goed op de hoogte van de lokale huizenmarkt en kennen alle juridische aspecten. Daarnaast kijken ze met een getraind oog naar het onderhoud van uw toekomstige woning.  Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Bij HR Makelaars kunt u zelf kiezen hoeveel makelaar u nodig heeft, zo betaalt u nooit te veel.

Kijkt u voor het actuele aanbod van huizen in de verkoop op de site van HR Makelaars

Actueel aanbod HR makelaars