Disclaimer

De Onderlinge zorgt ervoor dat de website van Onderlinge Waterland | De Veenhoop goed werkt, toegankelijk is en de juiste informatie bevat. Het kan echter gebeuren dat de website tijdelijk niet bereikbaar is of dat de informatie op de website niet (meer) klopt. Lijdt u daardoor op de een of andere manier schade? Dan zijn wij niet aansprakelijk.

De informatie op deze website is van Onderlinge Waterland | De Veenhoop. Wilt u de informatie gebruiken? Vraag ons dan eerst om toestemming.

Als eigenaar van de website mogen we de informatie op elk moment, zonder aankondiging, wijzigen of verwijderen. Ziet ú iets wat niet klopt of niet werkt? Dan horen we het graag. Zodat we het snel kunnen aanpassen.

Op onze website staan hyperlinks naar andere websites. Onderlinge Waterland | De Veenhoop is niet verantwoordelijkheid voor de toegankelijkheid en inhoud van de websites van derden, of hoe derden omgaan met uw persoonsgegevens. Lees daarom – als deze aanwezig is – altijd het privacy statement van de site die u bezoekt.

Heeft u vragen? Bel 0299-401578 of mail info@onderlingewaterland.nl.